RobiQue Collecties maakt sieraden voor dames, heren en kinderen, wat wij ook vaak zeggen voor het hele gezin. Hoe vaak gebeurd het niet dat u een mooie armband koopt en dat u dochter of zoon ook zegt; ik wil ook zo'n armband dan is dat ook zeker mogelijk bij ons. Wij hebben kinderarmbanden op voorraad, maar wil uw zoon of dochter hetzelfde als papa of mama dan maken wij dat.

Wat ontstaan is uit een hobby is inmiddels een mooi bedrijf geworden, onlangs hebben wij ons vijf jarig jubileum mogen vieren. Wij zijn hier dan ook erg trots op en merken dat mensen vaak terugkomen.  Wij willen dan ook een goede service bieden, zodat wij ten alle tijden achter  ons product kunnen staan. Heeft u zelf mooie materialen bv kralen, of schelpen gevonden tijdens een vakantie ook daarvoor kunt u bij ons terecht, zodat wij samen met u een mooi sieraad met een blijvende herinnering kunnen maken. Ziet u een sieraad op de site, maar uw kleur staat er niet bij,  ook dit kunt u doorgeven en dan bestellen wij de kleur naar keuze.

Al onze sieraden worden 100% met de hand gemaakt. Wij maken deze sieraden met hoogwaardige materialen, te denken valt aan Italiaans leer, Swarovski kristallen, miyuki kraaltjes, roest vrij staal of sluitingen met een DQ normering. Dit betekent dat alle materialen nikkelvrij zijn.