Armband Ricco

€ 39,95

Armband Ricco

€ 39,95

Armband Ricco is van 4 strengen rond leer met in het midden plat plat leer van 2cm breed. 

Armband Rocco

€ 39,95

Armband Rocco

€ 39,95

Armband Rocko is een brede armband van 3 cm breed en heeft een rvs magneetsluiting. Deze armband is leverbaar in 2 kleuren. 

Armband Jovani

€ 42,95

Armband Jovani

€ 42,95

Armband Jovani heeft een magneetsluiting met schuifsysteem. De sluiting is van rvs, de armband zelf is ongeveer 3 cm dik en alleen leverbaar in de kleur bruin/blauw

Armband Amiata

€ 19,95

Armband Amiata

€ 19,95

Armband Amiatia is bedacht bovenop de Monte Amiata. Deze armband gaat 3x om de pols en in het midden is de armband afgewerkt met natuurstenen. 

Armband Daylano is een armband geregen op elastiek, deze armband is gemaakt van natuursteen kralen en heeft bovenop de pols 3 andere kralen, afgewerkt met 2 zilverkleurige kralen


Armband Gianni

€ 24,85

Armband Gianni

€ 24,85

Armband Gianni is gemaakt van paracord koord en is in verschillende kleuren leverbaar. Ook bestaat de mogelijkheid om er b.v. 2x een skull in te verwerken zoals de grijze armband. Ook is het mogelijk om armband Gianni met verschillende steken te maken, zie foto 2 en 3. Het grote voordeel van dit materiaal is, dat u het tijdens het sporten gewoon kunt om houden. Wordt het vies, even in een netje mee wassen met een donkere was en de armband is weer schoon. Deze armband is dan ook zeer geschikt voor de survival sport.

Armband Lucca is een armband die gevlochten is van 2cm breed leer. Deze armband heeft een roestvrijstalen magneetsluiting en is dan ook erg sterk.

Armband Lucca

€ 24,85

Armband Lucca

€ 24,85

Armband Lucca is gemaakt van 2cm gevlochten leer, maar heeft een sluiting van DQ metaal. Deze sluit door middel van een magneet die in elkaar valt.

Deze armbanden zijn gemaakt van kralen. Erg stoer en helemaal in op dit moment. Leuk om te combineren met armband Lucca. Kleuren zoals op de foto's, de metalen kralen zijn van roest vrij staal.

Armband Enrico

€ 11,95

Armband Enrico

€ 11,95

Deze armbanden zijn gemaakt van natuursteen.