Combinatie sets voor mannen en vrouwen

Deze combinatie sets van RobiQue Collecties zijn enkel voorbeelden. U kunt de kleur geheel naar eigen smaak invullen. Wanneer u dit aangeeft in het contactformulier, zorgen wij ervoor dat het in orde gemaakt wordt. Op iedere combinatie ontvangt u 10% korting, de juiste prijs staat vermeld bij de actieprijs.

Sale!

Deze prachtige combinatie van de armbanden Gioia, Radiante, Contentezza en Felicità is een combinatie die er zijn mag. Deze serie is ook te combineren met de ring Felice en bv armband Felicità. 

Deze combinatie is op allerlei manieren te bestellen, dit zijn slechts enkele voorbeelden. Er komen nog meer kleuren binnen.  Deze set bestaat uit 4 armbanden

Sale!

Armband Lecce meets Infinito rosegoud 4

€ 31,80 € 28,65

Deze set is te verkrijgen in verschillende combinaties. Deze foto's ziijn slechts enkele voorbeelden. U kunt deze combinatie naar eigen stijl invullen. Deze set bestaat uit 4 armbanden.

Sale!

Armband Lecce meets Infinito 2 zilver

€ 15,90 € 14,30

 Deze combinatie is ook mogelijk dan kiest u 1 armband Lecce en 1 armband Infinito. De kleurcombinatie kunt u aangeven op het contactformulier.

Sale!

Armband Lecce meets Infinito rose 2

€ 15,90 € 14,30
Sale!

De rosegouden sluitingen lenen zich ook voor mooie kleurcombinaties, deze 3 kleurcombinaties geven gedragen bij elkaar ook een prachtig effect.

Sale!

Siena meets infinito rosegoud

€ 20,90 € 18,80
Sale!

Siena meets infinito rosegoud

€ 20,90 € 18,80

Nog een paar foto's zodat u een idee heeft welke voor combinaties er allemaal mogelijk zijn.

Sale!

Siena mandala mini meets infinito

€ 18,90 € 17,05
Sale!

Armband Siena mandala mini gecombineerd met armband Infinito. Voor kleuren kijk dan bij de Siena mandala mini en Infinito.

Sale!

Armbanden Guilia, Chiara, Zola

€ 80,80 € 72,50
Sale!

Armbanden Guilia, Chiara, Zola

€ 80,80 € 72,50

Armbanden set gemaakt van kleine miyuki kraaltjes, ook als set te koop. Combineer Guilia breed en smal met Zola en Chiara.

Sale!

Armband Giulia, Chiara en Zola rosegoud

€ 80,80 € 72,50
Sale!

Deze set is prachtig te combineren met vier armbanden. Giulia breed en smal, Chiara en Zola. 

Sale!

Armband Armiata gecombineerd met Gianni

€ 44,80 € 40,30
Sale!

Armband Armiata geombineerd met Gianni. In veel kleur mogelijkheden te leveren. Foto's zijn slechts voorbeelden.

Sale!

Armband Gianni meets Enrico en Coraggiso

€ 29,90 € 26,90

Mannen durf te combineren!Armband Gianni leent zich perfect voor een combinatie met Enrico en Coraggiso. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, Dit is geheel naar eigen smaak te combineren

Sale!

Armband Lucca meets Enrico en Coraggiso

€ 39,90 € 35,90
Sale!

Armband Lucca meets Enrico en Coraggiso, ook dit zijn voorbeelden. Combinatie's maakt u geheel naar eigen smaak. Armband Lucca heeft een roestvrijstalen sluiting.