RobiQue Collecties probeert sieraden binnen een week te leveren, deze week zijn wij nodig om de sieraden te vervaardigen. Het zijn allemaal handgemaakte producten, en hierbij zijn wij afhankelijk van leveranciers van onze materialen, mocht er iets niet voorradig zijn bij de leverancier dan gaan wij met u een passende oplossing zoeken.

RobiQue Collecties geeft 2 weken garantie op de producten, mocht er binnen deze 2 weken iets kapot gaan aan uw sieraad neem dan zo spoedig mogelijk contact op met ons. Wij zullen dan kijken hoe wij het product weer herstellen kunnen, of wij leveren een nieuw product in overleg met u.

RobiQue Collecties is niet aansprakelijk wanneer er fouten gemaakt worden bij Post.nl. Wij sturen bericht wanneer wij het sieraad versturen en gaan er derhalve vanuit dat het binnen 2 werkdagen geleverd wordt. Is dit niet het geval dan hebben wij een track en trace code om te kijken wat er aan de hand is.

RobiQue Collecties, stelt de klant 2 weken in de gelegenheid om het sieraad retour te zenden wanneer het niet aan de verwachtingen voldoet, wij storneren het bedrag retour op de rekening of u kiest een ander sieraad uit.

Neemt u bij klachten contact op met RobiQue Collecties, wanneer wij niet weten dat er iets niet in orde is met het product kunnen wij niet handelen om het te repareren of te vervangen.

Betalingen kunnen gedaan worden via de website, vooraf overschrijven of betalen bij ophalen.